Verkkokauppa

Poronlihaa suoraan tuottajalta

Olipas kevät! Tämän kevään kelit olivat tosi haasteellisia lihan kuivattamiselle, mutta niinpäs ne kuivuivat ihan mallikkaasti ja pääsimme kuivalihamarkkinoille hieman isommalla lihamäärällä kuin normaalisti. Suurin osa lihoista meni markkinapöydästä, mutta kuten jo aiemminkin niin hyvin paljon menee jo verkkokaupan kautta. Kiitos teille siitä. 

Kuivalihan lähettäminen postin kautta on ihan turvallista. Kun paketti laitetaan täältä Korvatunturin juuresta postille vietäväksi maanantaina, niin se on perille keskiviikkona tai viimeistään torstaina. Tuoreliha meillä on aiemmin mennyt kylmäkuljetu LaCotran kautta, mutta heidän lopettaessaan etsimme uutta kuljettajaa. Tästä enemmän tietoa sitten syksyllä kun tuoreenlihan kausi alkaa.

Ihanaa kesää kaikille!

Muuan pala kuivalihakeitoksi sopivaa luullista kylkeä on vielä, jos mieli tekee velliä keittää. 


VERKKOKAUPPA


Maksuvaihtoehdot:

Käytössämme olevat maksuvaihtoehdot
Käytössämme olevat maksuvaihtoehdot

Pieni tunnelmapalanen tämän pääsiäisen markkinatunnelmista. 

Kuivalihamarkkinat pääsiäislauantaisin
Kuivalihamarkkinat pääsiäislauantaisin

MUKANA JO VUODESTA 1990 SAAKKA!

Kuivalihamarkkinoilla tavataan ensi vuonna!

Taas, kuten joka vuosi, kuivalilhamarkkinat pidetään Savukoskella pääsiäislauantaina hotelli-ravintola Samperin Savotan pihapiirissä. Siellä mekin olemme. Löydät meidät myynti kojurivin Samperin puoleisesta päästä, numerolla 1. Tervetuloa!

Jos haluat varata lihaa markkinoille, voit tehdä sen verkkokaupassa ja merkata lisätietoihin että "Kuivalihamarkkinoille" tai laittaa tästä viestiä.

Veijo Leppäjärvi

040-7184749

0400-202190 

leppajarvenveijo@gmail.com

Y-tunnus 2349251-1